Arzu Bilici

Mede-oprichter

Mijn specialisme
  • Re-integratie allochtonen
  • Jobhunting
  • Loopbaan coaching
  • Outplacement
Connect met Arzu

Leer mij kennen

In 2008 heb ik samen met mijn zus Sevda Bureau ABC opgezet, sindsdien werk ik als re-integratie consulent bij Bureau ABC. Doordat mijn drijfveer bij de mensen ligt, vooral waarom en wat mensen beweegt ben ik in 2011 gestart met de studie Human Resource Management aan de Hogeschool te Rotterdam. Op dit moment ben ik bezig met mijn afstudeer scriptie.

Als re-integratie consulent begeleidt ik mensen bij hun herintreding op de arbeidsmarkt. In overleg met de cliënt geef ik vorm aan het plan op basis van de competenties, wensen en de beperkingen van de cliënt en zoek ik naar de mogelijkheden om iemands positie op de arbeidsmarkt te versterken door de juiste re integratie instrumenten in te zetten. Naast individuele gesprekken geef ik ook diverse workshops om de sollicitatieactiviteiten te vergroten.

Door mijn sociale houding geloof ik dat iedereen in staat is om zich in positieve zin te ontwikkelen en hun geluk te vinden in zijn of haar werkende leven.

Mijn empathisch vermogen zorgt ervoor dat ik een goed oog heb voor de menselijke verhoudingen. Mijn communicatieve vaardigheden dragen weer bij aan een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van de cliënt.

Top