Wie we zijn?
Mensen in hun kracht brengen en aan het werk helpen is onze specialisatie. Bureau ABC heeft meer dan 10 jaar ervaring in het begeleiden en uitvoeren van re-integratietrajecten, loopbaanbegeleiding en outplacement. Wanneer je voor Bureau ABC kiest, kies je voor persoonlijke en daadkrachtige benadering. Bureau ABC werkt met senior coaches en arbeidsdeskundigen met passie voor het vak. Wij kennen de arbeidsmarkt heel goed en alle coaches hebben minimaal 15 jaar ervaring op het gebied van re-integratie en coaching. Bureau ABC boekt goede resultaten bij het begeleiden en coachen van Allochtonen, met name Turkse en Marokkaanse doelgroep valt onder onze specialisatie.
Tevens zijn wij gespecialiseerd in het opleiden, omscholen en het begeleiden van werkzoekenden naar passend werk. Bureau ABC staat voor Advies, Bemiddeling en Coaching. Deze drie diensten worden in alle trajecten van Bureau ABC aangeboden. De trajecten van Bureau ABC worden op basis van individuele wensen en behoeften gemaakt. Als de cliënt is geplaatst bij een werkgever bied Bureau ABC nazorg voor cliënt en desgewenst ook voor werkgever. Behalve werkzoekenden bemiddelen bij een werkgever, streeft Bureau ABC ook naar het behouden van de baan.

Vanuit de visie dat iedereen in staat is om te kunnen werken, ongeacht leeftijd, sekse, opleidingsniveau of beperking, wordt in 2008 Bureau ABC opgezet. Sommige mensen hebben een persoonlijke begeleiding en een steuntje in de rug nodig. Door geen standaard pakketten aan te bieden maar maatwerk te leveren, kan Bureau ABC de meeste doelgroepen begeleiden naar een betaalde baan.
Bureau ABC heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een prettige samenwerkingspartner voor UWV’s en gemeenten. Inmiddels werkt Bureau ABC in heel Nederland en staat op de ‘Longlist’ van de UWV’s. Door goed in de gaten te houden wat mensen beweegt en hoe de arbeidsmarkt zich ontwikkelt, kan Bureau ABC maatwerkoplossingen bieden aan werkzoekenden en uitkeringsinstanties. Bureau ABC beschikt over een groot netwerk van werkgevers en andere relevante partijen op de arbeidsmarkt.

Bureau ABC onderscheidt zich door de persoonlijke en passende aanpak. Cliënten zijn geen nummers en worden ook niet zo bejegend. Samen met de cliënt wordt er een persoonlijk plan gemaakt waarin ook de wederzijdse verwachtingen beschreven staan. Er wordt daarbij goed gekeken naar de aanwezige competenties en kwaliteiten welke het uitgangspunten zijn van het plan. Indien de cliënt niet beschikt over de gevraagde competenties, dan wordt daar nog verder aan gewerkt of wordt er gekeken naar alternatieven. Daarbij is de kunst om zo realistisch mogelijk te werk te gaan, het uiteindelijk doel is om gemotiveerd uit te stromen naar betaald werk.
Bureau ABC - re-integratie, opleidingen met baangarantie.Bureau ABC - re-integratie, opleidingen met baangarantie.Bureau ABC - re-integratie, opleidingen met baangarantie.
Top