Sandra Bhaggoe

Senior consultant / Arbeidsdeskundige

Mijn specialisme
  • Deskundig advies
  • Interventies op maat
  • Arbeidsdeskundig onderzoek
  • Loopbaanadvies
Connect met Sandra

Leer mij kennen

Mijn specialismen zijn loopbaancoaching volgens de methodiek van Hoogendijk. De methode staat bekend als een zeer inspirerende en gedegen methode voor loopbaanbegeleiding. Er wordt aandacht besteed aan de levensloop, persoonlijke voorwaarden voor zingeving en vitaliteit, bronnen van inspiratie, kwaliteiten en valkuilen. Middels oefeningen en opdrachten wordt gewerkt aan persoonlijke en professionele loopbaanvragen die helpen bij het maken van keuzes in loopbaan en leven.

Projectmatig werken en verantwoordelijk in alle facetten van werving en selectie tot aan uitstroom naar werk. Als interim leidinggevende bij stichting Nieuw Perspectief ook verantwoordelijk voor het aanvragen van subsidies, het financieel beleid en het ontwikkelen van het personeelsbeleid.

Benefits for Girls, een mentorprogramma waarbij meisjes in de leeftijdscategorie van 12-16 jaar met licht psychosociale problematiek gekoppeld worden aan een mentor, een vrouw tussen de 20-30 jaar. Het betreft een Empowermenttraject waar nauw wordt samengewerkt met hulpverleningsinstanties.

Mijn dierbaren zien mij als een gedreven persoonlijkheid met veel passie voor mijn werk. Organiseren, plannen en structuur aanbrengen evenals een uitstekende helikopterview zijn sterke organisatorische eigenschappen. Ik streef in mijn aanpak naar duidelijkheid en ben van mening dat een open houding met juiste omgangsvormen en communicatie maken, dat ik goed in teamverband kan werken en in staat ben om relaties te op te bouwen en te onderhouden met opdrachtgevers en klanten. Keywords daarbij zijn “respect”, “vertrouwen” en “afspraak is afspraak”. “Nee” zeggen, is in mijn optiek ook toegestaan. Ik geloof erin dat veel goede zaken door het juiste moment worden bepaald.

Verder ben ik doortastendheid beschik over sterk communicatieve eigenschappen waarbij ik hoofd van bijzaken kan onderscheiden en daadkrachtigheid. In een samenwerkingsverband streef ik naar een win-winsituatie waardoor transitie kan plaatsvinden en daden kunnen worden omgezet in resultaten.

Top