Sevda Bilici-Kabakyer

Eigenaar

Mijn specialisme
  • Coaching
  • Marketing
  • Loopbaanbegeleiding
  • Casemanagement
Connect met Sevda

Leer mij kennen

Vanuit de visie dat iedereen in staat is om te kunnen werken ongeacht leeftijd of beperking heb ik in januari 2008 het initiatief genomen om een langgekoesterde droom te verwezenlijken, een eigen bedrijf beginnen.

Tijdens mijn studiejaren kreeg ik in 1997 de mogelijkheid om stage te lopen voor Price Waterhouse Coopers, waar ik vooral ervaring heb kunnen opdoen op financieel vlak. Mijn eerste echte baan begon in 1999 bij Adecco Uitzendorganisatie, waar ik als intercedent op zoek ging naar de juiste match tussen werkgever en werkzoekende.

Na een carrière bij Adecco ben ik mij vooral gaan richten op de persoonlijk ontwikkelingskant van de mensen. Als re-integratieconsulent bij Alexander Calder heb ik vanaf 2004 ruime ervaring kunnen opdoen in het begeleiden, motiveren en activeren van langdurig werklozen en arbeidsgehandicapten.

“Met elke baan kwam ik weer een stap dichter bij wat ik werkelijk voelde en wilde, een goede verstandhouding tussen zaken doen en op de juiste en menselijke manier met cliënten omgaan”

Door geen standaardpakketten aan te bieden maar maatwerk te leveren heeft Bureau ABC zich ontwikkelt tot een prettige samenwerkingspartners voor UWV’s en diverse gemeenten.

Top